Admin Panel

Yahoo ID status checker:

danicicovlad.hi5.com

vineri, 25 decembrie 2009

Vrei să-mi trimiți o melodie ?

Să zicem că dorești să-mpărtășești cu mine ultima melodie ce-ai remixat-o sau ai tu o oarece melodie, pe care n-o găsești altundeva pe net (youtube, vevo, etc. - rar, dar se-ntâmplă) și eu nu-s în clipa aceea pe mess, sau ți-e greu să te loghezi în mail, sa creezi un mail nou, să specifici cui o trimiți (mie :D), să nu uiți să atașezi melodia, să-i dai send, etc.

Ce-i de făcut ?

Îți zic eu! Mi-o arunci în DropBox, "widgetul" mișto din sidebar. E un serviciu gratuit (în limita a 2h de melodii) oferit de soundcloud.com.

Playerul pentru melodii pe care-l folosesc în post-urile de pe blog e tot de la ei. Ce-am observat însă, e că mănâncă destul de multe resurse și îngreunează navigarea dacă sunt pornite mai multe melodii de pe aceeași pagină. Deci nu știu daca voi rămâne la acest player.

Pentru partea de upload în schimb, e foarte tare. Ce mi-ar fi plăcut și mai mult ar fi fost să fie uploadarea făcută direct din site-ul meu, ca să fie cu adevărat un widget și nu doar o poză și un link către DropBox-ul meu de pe siteul lor.

Guess Who - Locul Potrivit


Un comentariu:

tutunul dăunează grav sănătății
(tutunul dăunează grav sănătății)