Admin Panel

Yahoo ID status checker:

danicicovlad.hi5.com

vineri, 18 decembrie 2009

De ce ?

Cred că prima întrebare care se stârnește odată cu apariția unui personaj nou în blogosferă este: de ce ?, urmată mai apoi de: despre ce ?

La prima întrebare nu am un răspuns, deocamdată. Voi reveni cu niște argumente când voi descoperi și eu de ce anume m-am decis să mă alătur acestei sfere.

UPDATE (20.12.2009): Cât despre cealaltă întrebare...
îți pot spune că vei găsi o multitudine de subiecte din diferite domenii.

Ce-i drept, am găsit și un scop între timp, care ar putea fi și răspunsul la prima întrebare. Și anume, scrierea unor tutoriale cât mai exacte, legate de probleme într-ale calculatoarelor cu care prietenii, amicii, cunoștiințele mele și eu ne-am înfruntat până în prezent.

Știu... e greu.

Suportul tehnic de la distanță în materie de calculatoare și nu numai, e greu! Însă, cu mici ghidări poate reușesc doar să-ți dau un indiciu cam care ar putea fi problema ta și desigur, rezolvarea ei! ("De ce nu merge `ăsta... ăă...")

Când și cât îmi permite timpul îți voi oferi și remote-assistance prin TeamViewer, care după mine e cel mai ușor de folosit soft în materie de așa ceva. Atât pentru mine, cel care-ți oferă ajutor, cât și pentru tine, cel ce-l vei primi. Îți voi explica într-un post viitor cum funcționează treaba în cazul în care nu l-ai mai folosit până acum.

Poți contribui și tu cu întrebări cărora nu le-ai găsit încă, o rezolvare. Va exista la un moment dat o pagină sub forma unui post accesibil direct din meniul principal, facută special pentru așa ceva.

La întrebarea despre ce, răspuns va fi și: detalii (picante sau nu, urmează sa vedem) din viața mea de zi cu zi, că-ntr-un final `ăsta a fost scopul cel dintâi al bloggingului, nu ? :) Voi încerca să trimit posturile către categoria lor, către tag-urile lor.. să le gasești cât mai ușor.

8 comentarii:

 1. Hmm interesant articol :), cat despre intrebarile tale poate incerc si eu sa te ajut :P , De ce ? ( probabil e la moda sa ai un blog unde sa scrii si altii sa citeasca ca doar na sunt n pagini similare), iar Despre ce ? (sper sa nu fie ca si in filmul Julie&Julia ca atunci o sa fi bucatarul sef :P )

  RăspundețiȘtergere
 2. chiar este un blogger dece, care probabil a pornit de la aceeasi dilema existentiala. e loc pentru toti in balta, bine ai venit

  ps: eu sunt cel pe care l-ai consiliat cu ael-ul :)

  RăspundețiȘtergere
 3. eee Danicico, vad ca esti renumit printre pamanteni cu ael-ul :>
  banuiesc ca ti-ai facut blog pentru ca ai ceva de spus :>

  RăspundețiȘtergere
 4. welcome to the dark side ;) we have candy :D

  RăspundețiȘtergere
 5. @ Cristi:
  Am vizionat trailerul la Julie&Julia. Foaaaarte tare! Merită vizionat! Și nu zic nu :)).. s-ar putea să împărtășesc și experiențele mele culinare :P

  @ koma:
  Multumesc! :P Peștii mei (ai Emiliei defapt) se simt bine în această baltă... sper că-i mai hrănește careva din când în când :-s... :D

  @ Mortu:
  Hehe... să zicem. :P E mică lumea, nu-i așa ? Cum îți merge mașinuța ? ;)) Frumoasă rău! =P~

  @ Ralu:
  I want cookiessss :((.. but ok, candies are good too! :D. Thank you, friend!

  RăspundețiȘtergere
 6. cu ce ti-ai pierdut tu timpu in zilele astea :))

  GG danicico, te-am trecut in lista mea de bloguri

  RăspundețiȘtergere
 7. Danicico toarce nu alta, acuma e mai nasol ca am gume de vara, nu am de gand sa le schimb. Merg mai incet, dar ajung intreg la destinatie :D

  RăspundețiȘtergere
 8. @Mortu
  Bine ai făcut! Cu vremea asta... ba-i frig.. ba-i cald.. ba-i zăpadă.. ba-i ștrand.

  RăspundețiȘtergere

tutunul dăunează grav sănătății
(tutunul dăunează grav sănătății)